Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/37223
Title: Validación De Método Bromatológico De Grasa En Queso Fresco
Authors: Aldas Palacios Jose Luis
metadata.dc.contributor.advisor: Guamán Balcazar María Del Cisne
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-03-23T12:53:10Z
Issue Date: 2023
Citation: Aldas Palacios Jose Luis. Guamán Balcazar María Del Cisne .(2023). Validación De Método Bromatológico De Grasa En Queso Fresco. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1150210753_bfp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/37223
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.