Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/39053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPadilla Perez Juan Andreses_ES
dc.contributor.authorAlban Motoche Lucas Lenines_ES
dc.date.accessioned2023-09-07T14:55:41Z-
dc.date.available2023-09-07T14:55:41Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationAlban Motoche Lucas Lenin. Padilla Perez Juan Andres.(2023). Aplicación Del Fermento De La Piña En Procesos De Panificación En La Ciudad De Loja 2023. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150372603_gsp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/39053-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleAplicación Del Fermento De La Piña En Procesos De Panificación En La Ciudad De Loja 2023es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.