Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/48599
Title: Validación Del Potencial Antioxidante De Pernettya Prostrata Y Elaboración De Un Producto Fermentado A Partir Del Fruto
Authors: Andrade Gualan Yuri Mayumi
metadata.dc.contributor.advisor: Cartuche Flores Luis Emilio
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-09-22T20:44:22Z
Issue Date: 2023
Citation: Andrade Gualan Yuri Mayumi . Cartuche Flores Luis Emilio .(2023). Validación Del Potencial Antioxidante De Pernettya Prostrata Y Elaboración De Un Producto Fermentado A Partir Del Fruto. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1105868820_bfp3
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/48599
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación de Bioquimica y Farmacia



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.