Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/51384
Title: Propiedades Sensoriales Del Café Con Procesos De Beneficio Anaeróbico
Authors: Rengel aguilar Juan Fernando
metadata.dc.contributor.advisor: Mgtr. José Miguel Fernández Arias
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-10-04T19:41:24Z
Issue Date: 2023
Citation: Rengel aguilar Juan Fernando . Mgtr José Miguel Fernández Arias.(2023). Propiedades Sensoriales Del Café Con Procesos De Beneficio Anaeróbico. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1104759608_alp3
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51384
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.