Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/51384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMgtr. José Miguel Fernández Ariases_ES
dc.contributor.authorRengel aguilar Juan Fernandoes_ES
dc.date.accessioned2023-10-04T19:41:24Z-
dc.date.available2023-10-04T19:41:24Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationRengel aguilar Juan Fernando . Mgtr José Miguel Fernández Arias.(2023). Propiedades Sensoriales Del Café Con Procesos De Beneficio Anaeróbico. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104759608_alp3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51384-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropiedades Sensoriales Del Café Con Procesos De Beneficio Anaeróbicoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.