Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51451
Title: | Revisión Sistemática De La Aplicación De Aceite Esencial De Clavo De Olor (syzygium Aromaticum) En Carne Y Productos Cárnicos |
Authors: | Dr. Benito Eduardo Valarezo Valdez Ledesma Monteros Maria Guicela |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Ledesma Monteros Maria Guicela. Dr Benito Eduardo Valarezo Valdez.(2023). Revisión Sistemática De La Aplicación De Aceite Esencial De Clavo De Olor (syzygium Aromaticum) En Carne Y Productos Cárnicos. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51451 |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.