Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51451
Title: Revisión Sistemática De La Aplicación De Aceite Esencial De Clavo De Olor (syzygium Aromaticum) En Carne Y Productos Cárnicos
Authors: Dr. Benito Eduardo Valarezo Valdez
Ledesma Monteros Maria Guicela
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
Issue Date: 2023
Citation: Ledesma Monteros Maria Guicela. Dr Benito Eduardo Valarezo Valdez.(2023). Revisión Sistemática De La Aplicación De Aceite Esencial De Clavo De Olor (syzygium Aromaticum) En Carne Y Productos Cárnicos. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51451
Appears in Collections:Magíster en Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.