Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPadilla Perez Juan Andreses_ES
dc.contributor.authorLoaiza Ramirez Camilo Sebastianes_ES
dc.date.accessioned2023-11-22T16:40:00Z-
dc.date.available2023-11-22T16:40:00Z-
dc.date.issued2023es_ES
dc.identifier.citationLoaiza Ramirez Camilo Sebastian. Padilla Perez Juan Andres.(2023). Propuesta para la elaboración de un limoncello, utilizando el aguardiente canta claro de la provincia de Loja.. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1104484413_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51995-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titlePropuesta para la elaboración de un limoncello, utilizando el aguardiente canta claro de la provincia de Loja.es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.