Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/52663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDra. María del Cisne Guamán Balcázares_ES
dc.contributor.authorINFANTE SANTOS GARLET YHAMILEDes_ES
dc.date.accessioned2024-03-15T23:01:52Z-
dc.date.available2024-03-15T23:01:52Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationINFANTE SANTOS GARLET YHAMILED. Dra María del Cisne Guamán Balcázar.(2024). Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Piper carpunya. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1150235891_IAP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52663-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEvaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Piper carpunyaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.