Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52689
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mgtr. Diana Inés Hualpa Salinas | es_ES |
dc.contributor.author | MONTESINOS LUDEÑA ROMINA NICOLE | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T12:36:31Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T12:36:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | es_ES |
dc.identifier.citation | MONTESINOS LUDEÑA ROMINA NICOLE. Mgtr Diana Inés Hualpa Salinas.(2024). Evaluación de actividad antimicrobiana de aceite esencial de achiote (Bixa orellana) para aplicaciones en modelos alimentarios.. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1105054355_IAP6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52689 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Evaluación de actividad antimicrobiana de aceite esencial de achiote (Bixa orellana) para aplicaciones en modelos alimentarios. | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.