Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56291
Title: | Análisis del consumo alimentario del tomate de árbol para innovar y fomentar la revalorización del patrimonio gastronómico del Ecuador en base a la dieta andina. |
Authors: | Chango Cañaveral Patricia Marisol Lopez Calva Anshela Thalia |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Lopez Calva Anshela Thalia. Chango Cañaveral Patricia Marisol .(2024). Análisis del consumo alimentario del tomate de árbol para innovar y fomentar la revalorización del patrimonio gastronómico del Ecuador en base a la dieta andina.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/56291 |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.