Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/59361
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPadilla Perez Juan Andreses_ES
dc.contributor.authorCuenca Villavicencio Carlos Aldhayres_ES
dc.date.accessioned2024-09-06T15:24:13Z-
dc.date.available2024-09-06T15:24:13Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationCuenca Villavicencio Carlos Aldhayr. Padilla Perez Juan Andres.(2024). Diseño de un menú de panes elaborados en base a la quinua y sus maridajes correspondientes. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1900776376_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/59361-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleDiseño de un menú de panes elaborados en base a la quinua y sus maridajes correspondienteses_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.