Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/67999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDra. María del Cisne Guamán Balcázares_ES
dc.contributor.authorVALENCIA PIURI KEVIN LENINes_ES
dc.date.accessioned2024-09-13T17:03:56Z-
dc.date.available2024-09-13T17:03:56Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationVALENCIA PIURI KEVIN LENIN. Dra María del Cisne Guamán Balcázar.(2024). Compuestos bioactivos provenientes de subproductos de remolacha . Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105389272_IAP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/67999-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleCompuestos bioactivos provenientes de subproductos de remolachaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.