Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68059
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Chango Cañaveral Patricia Marisol | es_ES |
dc.contributor.author | Luzon Sanchez Lissette Dalila | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-09-13T17:16:38Z | - |
dc.date.available | 2024-09-13T17:16:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | es_ES |
dc.identifier.citation | Luzon Sanchez Lissette Dalila. Chango Cañaveral Patricia Marisol .(2024). Estudio de la cultura alimentaria festiva del cantón Otavalo y propuesta de difusión digital, para el fortalecimiento del patrimonio alimentario ecuatoriano. Universidad T?cnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1726049099_GSP6 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68059 | - |
dc.description | N/D | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Ecuador. | es_ES |
dc.subject | Tesis digital. | es_ES |
dc.title | Estudio de la cultura alimentaria festiva del cantón Otavalo y propuesta de difusión digital, para el fortalecimiento del patrimonio alimentario ecuatoriano | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.