Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChango Cañaveral Patricia Marisoles_ES
dc.contributor.authorLuzon Sanchez Lissette Dalilaes_ES
dc.date.accessioned2024-09-13T17:16:38Z-
dc.date.available2024-09-13T17:16:38Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationLuzon Sanchez Lissette Dalila. Chango Cañaveral Patricia Marisol .(2024). Estudio de la cultura alimentaria festiva del cantón Otavalo y propuesta de difusión digital, para el fortalecimiento del patrimonio alimentario ecuatoriano. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1726049099_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/68059-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleEstudio de la cultura alimentaria festiva del cantón Otavalo y propuesta de difusión digital, para el fortalecimiento del patrimonio alimentario ecuatorianoes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.