Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/69395
Title: | Propuesta para la elaboración de un macerado artesanal a base de la fruta de guanábana (Anón amazónico) utilizando el aguardiente canta claro |
Authors: | Padilla Perez Juan Andres Zuñiga Armijos Yorky Omar |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Zuñiga Armijos Yorky Omar . Padilla Perez Juan Andres.(2024). Propuesta para la elaboración de un macerado artesanal a base de la fruta de guanábana (Anón amazónico) utilizando el aguardiente canta claro. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/69395 |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.