Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/20.500.11962/26528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMorocho Zaragocín, Segundo Vladimires_ES
dc.contributor.authorSánchez Cabrera, Diana Estefaníaes_ES
dc.date.accessioned2020-10-01T17:27:16Z-
dc.date.available2020-10-01T17:27:16Z-
dc.date.issued2020es_ES
dc.identifier.citationSánchez Cabrera, Diana Estefanía. (2020). Trabajo para ser publicado en una revista. (Trabajo de Titulación de Magister en Alimentos ). UTPL, Loja.es_ES
dc.identifier.other1345084es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26528-
dc.descriptionResumen: ND.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectActividad antioxidante.es_ES
dc.subjectÁcido graso.es_ES
dc.subjectMagíster en alimentos.-es_ES
dc.titleTrabajo para ser publicado en una revistaes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.