Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26528
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Morocho Zaragocín, Segundo Vladimir | es_ES |
dc.contributor.author | Sánchez Cabrera, Diana Estefanía | es_ES |
dc.date.accessioned | 2020-10-01T17:27:16Z | - |
dc.date.available | 2020-10-01T17:27:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | es_ES |
dc.identifier.citation | Sánchez Cabrera, Diana Estefanía. (2020). Trabajo para ser publicado en una revista. (Trabajo de Titulación de Magister en Alimentos ). UTPL, Loja. | es_ES |
dc.identifier.other | 1345084 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/26528 | - |
dc.description | Resumen: ND. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Actividad antioxidante. | es_ES |
dc.subject | Ácido graso. | es_ES |
dc.subject | Magíster en alimentos.- | es_ES |
dc.title | Trabajo para ser publicado en una revista | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.