Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/28722
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Guamán Balcázar, María del Cisne | es_ES |
dc.contributor.author | Rueda Espinoza, Jefferson Iván | es_ES |
dc.date.accessioned | 2021-10-06T15:40:43Z | - |
dc.date.available | 2021-10-06T15:40:43Z | - |
dc.date.issued | 2021 | es_ES |
dc.identifier.citation | Rueda Espinoza, Jefferson Iván. Guamán Balcázar, María del Cisne.(2021). Trabajo para ser publicado en una revista . Universidad Técnica Particular de Loja | es_ES |
dc.identifier.other | 1349678 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/20.500.11962/28722 | - |
dc.description | Resumen: ND. | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.subject | Mango | es_ES |
dc.subject | Capacidad antioxidante | es_ES |
dc.subject | Harina de mango | es_ES |
dc.subject | Ingeniero en alimentos | es_ES |
dc.subject | Tesis y disertaciones académicas | es_ES |
dc.title | Trabajo para ser publicado en una revista | es_ES |
dc.type | bachelorThesis | es_ES |
Appears in Collections: | Ingeniero en Alimentos |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.