Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/73601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChango Cañaveral Patricia Marisoles_ES
dc.contributor.authorGarrochamba Ruiz Kelly Kenyaes_ES
dc.date.accessioned2025-09-03T12:56:04Z-
dc.date.available2025-09-03T12:56:04Z-
dc.date.issued2025es_ES
dc.identifier.citationGarrochamba Ruiz Kelly Kenya. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2025). Elaboración de helado a partir de pan duro de masa madre. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1900815976_GSP6es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/73601-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración de helado a partir de pan duro de masa madrees_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.