Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/18269
Title: Elaboración del queso gorgonzola
Authors: Merino Dávila, Vicente Vinicio
Alvarado Jiménez, Blanca Emérita
metadata.dc.contributor.advisor: Bonilla Morocho, José Anibal
Keywords: Productos lácteos
Queso Gorgonzola-- -Elaboración
Bacteriología de la leche
Ingeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicas
metadata.dc.date.available: 2017-05-30T22:34:30Z
Issue Date: 1986
Citation: Merino Dávila, Vicente Vinicio . Alvarado Jiménez, Blanca Emérita. (1986). Elaboración del queso gorgonzola. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Loja
metadata.dc.identifier.other: 1025162
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18269
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1025162.pdf6.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.