Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292
Title: | Formulación y elaboración de mortadela y jamón |
Authors: | Bonilla Morocho, José Anibal García Ledesma, Eduardo Segundo |
Keywords: | Embutidos-- -Elaboración Embutidos-- -Control de calidad Ingeniero en industrias agropecuarias – Tesis y disertaciones académicas |
Issue Date: | 1986 |
Citation: | García Ledesma, Eduardo Segundo. (1986). Formulación y elaboración de mortadela y jamón. (Trabajo de Titulación de Ingeniero en Industrias Agropecuarias). UTPL, Loja |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18292 |
Appears in Collections: | Ingeniero en Industrias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1032658.pdf | 5.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.