Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19658
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBonilla Morocho, José Anibal-
dc.contributor.authorInga Avila, Norma-
dc.contributor.authorQuezada Ochoa, Nelly-
dc.date.accessioned2017-07-05T15:58:22Z-
dc.date.available2017-07-05T15:58:22Z-
dc.date.issued1987-
dc.identifier.citationInga Avila Norma; Quezada Ochoa Nelly.(1987).Tecnología de elaboración de queso de pasta hilada provolone ahumadp .(trabajo de titulación de ingeniero en industrias agropecuarias).UTPL.Lojaes_ES
dc.identifier.other1069252-
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19658-
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectQueso provolone ahumadoes_ES
dc.subjectIndustria del quesoes_ES
dc.subjectIngeniero en industrias agropecuarias-Tesis y disertaciones académicases_ES
dc.titleTecnología de elaboración de queso de pasta hilada provolone ahumadpes_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1069252.pdf10.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.