Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19681
Title: Utilizacion del cuero de cerdo como ingrediente emulsificador en la elaboración de mortadela y jamón
Authors: Bonilla Morocho, José Anibal
Loyola Ochoa, Manuel Fernando
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
Issue Date: 1992
Citation: Loyola Ochoa, M. F. Bonilla Morocho, J. A. (1992) Utilizacion del cuero de cerdo como ingrediente emulsificador en la elaboración de mortadela y jamón [Tesis de Grado, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19681
Abstract: N/D
Description: N/D
URI: https://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=66336.TITN.
Appears in Collections:Ingeniero en Industrias Agropecuarias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1073198.pdf9.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.