Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19681
Title: | Utilizacion del cuero de cerdo como ingrediente emulsificador en la elaboración de mortadela y jamón |
Authors: | Bonilla Morocho, José Anibal Loyola Ochoa, Manuel Fernando |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 1992 |
Citation: | Loyola Ochoa, M. F. Bonilla Morocho, J. A. (1992) Utilizacion del cuero de cerdo como ingrediente emulsificador en la elaboración de mortadela y jamón [Tesis de Grado, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/19681 |
Abstract: | N/D |
Description: | N/D |
URI: | https://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=66336.TITN. |
Appears in Collections: | Ingeniero en Industrias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1073198.pdf | 9.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.