Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/31884
Title: | Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos |
Authors: | Veliz Guaman Dayana Gabriela |
metadata.dc.contributor.advisor: | Chango Cañaveral Patricia Marisol |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2022-09-21T11:59:47Z |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Veliz Guaman Dayana Gabriela. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2022). Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1105130494_gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31884 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.