Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31884
Title: Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos
Authors: Chango Cañaveral Patricia Marisol
Veliz Guaman Dayana Gabriela
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
Issue Date: 2022
Citation: Veliz Guaman Dayana Gabriela. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2022). Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/31884
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.