Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32561
Title: | Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina |
Authors: | Alvarado Gonza Charlie Javier |
metadata.dc.contributor.advisor: | Artieda Ponce Mauricio Patricio |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2022-10-11T12:44:21Z |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Alvarado Gonza Charlie Javier. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2022). Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1900812049_gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32561 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.