Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32561
Title: Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina
Authors: Alvarado Gonza Charlie Javier
metadata.dc.contributor.advisor: Artieda Ponce Mauricio Patricio
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-10-11T12:44:21Z
Issue Date: 2022
Citation: Alvarado Gonza Charlie Javier. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2022). Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1900812049_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32561
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.