Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32711
Title: Elaboración Del Quesillo Implementando El Cuajo De Res, Para Generar Una Propuesta Gastronómica De Autor, En La Comunidad De Saraguro
Authors: Artieda Ponce Mauricio Patricio
Quizhpe Morocho Amilcar Antonio
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
Issue Date: 2022
Citation: Quizhpe Morocho Amilcar Antonio. Artieda Ponce Mauricio Patricio .(2022). Elaboración Del Quesillo Implementando El Cuajo De Res, Para Generar Una Propuesta Gastronómica De Autor, En La Comunidad De Saraguro. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32711
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.