Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32918
Title: “análisis Físico Químico De Alimentos Cocidos”
Authors: Jaramillo Cordero Erendida Doreydi
metadata.dc.contributor.advisor: Dra. María Del Cisne Guamán Balcázar
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-10-21T12:15:47Z
Issue Date: 2022
Citation: Jaramillo Cordero Erendida Doreydi. Dra María Del Cisne Guamán Balcázar.(2022). “análisis Físico Químico De Alimentos Cocidos”. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1900839687_alp3
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32918
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.