Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32919
Title: “rendimiento Del Proceso De Lixiviación Del Café Por Diferentes Métodos De Preparación”
Authors: Ramirez Coronel Melissa Jessenia
metadata.dc.contributor.advisor: Dr.aramis Azuri Sanchez Juarez
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2022-10-21T12:15:48Z
Issue Date: 2022
Citation: Ramirez Coronel Melissa Jessenia. Draramis Azuri Sanchez Juarez.(2022). “rendimiento Del Proceso De Lixiviación Del Café Por Diferentes Métodos De Preparación”. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1104616204_alp3
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32919
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.