Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/32919
Title: | “rendimiento Del Proceso De Lixiviación Del Café Por Diferentes Métodos De Preparación” |
Authors: | Ramirez Coronel Melissa Jessenia |
metadata.dc.contributor.advisor: | Dr.aramis Azuri Sanchez Juarez |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2022-10-21T12:15:48Z |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Ramirez Coronel Melissa Jessenia. Draramis Azuri Sanchez Juarez.(2022). “rendimiento Del Proceso De Lixiviación Del Café Por Diferentes Métodos De Preparación”. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1104616204_alp3 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/32919 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Titulación en Ingeniería de Alimentos |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.