Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33111
Title: | “propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos” |
Authors: | Chango Cañaveral Patricia Marisol Torres Montaño Paul Alexander |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Torres Montaño Paul Alexander. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2022). “propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos”. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33111 |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.