Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33447
Title: “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío”
Authors: Ureña Guachizaca Leidy Nathaly
metadata.dc.contributor.advisor: Mgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-02-08T11:44:30Z
Issue Date: 2023
Citation: Ureña Guachizaca Leidy Nathaly . Mgtr Ricardo Javier Arévalo Torres.(2023). “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío” . Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1105078958_mea6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33447
metadata.dc.type: masterThesis
Appears in Collections:Magíster en Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.