Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33447
Title: | “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío” |
Authors: | Ureña Guachizaca Leidy Nathaly |
metadata.dc.contributor.advisor: | Mgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-02-08T11:44:30Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Ureña Guachizaca Leidy Nathaly . Mgtr Ricardo Javier Arévalo Torres.(2023). “desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío” . Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1105078958_mea6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33447 |
metadata.dc.type: | masterThesis |
Appears in Collections: | Magíster en Alimentos |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.