Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33451
Title: Uso De La Piel De Frutas: Toronche Y Naranja De Chaguarpamba En La Confiteria
Authors: Tapia Gutierrez Carlos Mauricio
metadata.dc.contributor.advisor: Chango Cañaveral Patricia Marisol
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-02-08T22:08:10Z
Issue Date: 2023
Citation: Tapia Gutierrez Carlos Mauricio. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2023). Uso De La Piel De Frutas: Toronche Y Naranja De Chaguarpamba En La Confiteria. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1106054172_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33451
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.