Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33488
Title: | Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021. |
Authors: | Aldas Palacios John Henry |
metadata.dc.contributor.advisor: | Chango Cañaveral Patricia Marisol |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
metadata.dc.date.available: | 2023-02-17T11:49:55Z |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Aldas Palacios John Henry. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2023). Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
metadata.dc.identifier.other: | 1105797227_gsp6 |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33488 |
metadata.dc.type: | bachelorThesis |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.