Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/33488
Title: Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.
Authors: Aldas Palacios John Henry
metadata.dc.contributor.advisor: Chango Cañaveral Patricia Marisol
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2023-02-17T11:49:55Z
Issue Date: 2023
Citation: Aldas Palacios John Henry. Chango Cañaveral Patricia Marisol.(2023). Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1105797227_gsp6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/33488
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.