Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51967
Title: | Aplicación De La Cocina Tecnoemocional Para Una Propuesta Gastronómica Utilizando La Guaba Y El Níspero. |
Authors: | Artieda Ponce Mauricio Patricio Castillo Ortiz Crisley Anayely |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Castillo Ortiz Crisley Anayely. Artieda Ponce Mauricio Patricio.(2023). Aplicación De La Cocina Tecnoemocional Para Una Propuesta Gastronómica Utilizando La Guaba Y El Níspero.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/51967 |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.