Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52007
Title: | Análisis del consumo alimentario del chocho para innovar y fomentar la revalorización del patrimonio gastronómico del Ecuador, en base a la dieta andina, año 2022. |
Authors: | Chango Canaveral Patricia Marisol Granda Aguilar Jefferson Jose |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Granda Aguilar Jefferson Jose. Chango Canaveral Patricia Marisol.(2023). Análisis del consumo alimentario del chocho para innovar y fomentar la revalorización del patrimonio gastronómico del Ecuador, en base a la dieta andina, año 2022.. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52007 |
Appears in Collections: | Licenciado en Gastronomía |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.