Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/jspui/handle/123456789/52663
Title: Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Piper carpunya
Authors: INFANTE SANTOS GARLET YHAMILED
metadata.dc.contributor.advisor: Dra. María del Cisne Guamán Balcázar
Keywords: Ecuador.
Tesis digital.
metadata.dc.date.available: 2024-03-15T23:01:52Z
Issue Date: 2024
Citation: INFANTE SANTOS GARLET YHAMILED. Dra María del Cisne Guamán Balcázar.(2024). Evaluación de procesos de extracción de antioxidantes de Piper carpunya. Universidad T?cnica Particular de Loja
Description: N/D
metadata.dc.identifier.other: 1150235891_IAP6
URI: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/52663
metadata.dc.type: bachelorThesis
Appears in Collections:Titulación en Ingeniería de Alimentos



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.