Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55833
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRosero Arévalo Jairo Franklines_ES
dc.contributor.authorGuaman Guaman Valeria Anabeles_ES
dc.date.accessioned2024-04-29T21:17:39Z-
dc.date.available2024-04-29T21:17:39Z-
dc.date.issued2024es_ES
dc.identifier.citationGuaman Guaman Valeria Anabel. Rosero Arévalo Jairo Franklin.(2024). Elaboración de una propuesta gastronómica creativa a base de pitahaya liofilizada (Selenicereus megalanthus).. Universidad T?cnica Particular de Lojaes_ES
dc.identifier.other1105708893_GSP3es_ES
dc.identifier.urihttp://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/55833-
dc.descriptionN/Des_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.subjectEcuador.es_ES
dc.subjectTesis digital.es_ES
dc.titleElaboración de una propuesta gastronómica creativa a base de pitahaya liofilizada (Selenicereus megalanthus).es_ES
dc.typebachelorThesises_ES
Appears in Collections:Licenciado en Gastronomía

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.