Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/75795
Title: | Formulación de una premezcla para helado a base de Sacha Inchi: una alternativa funcional y sostenible de la Amazonía ecuatoriana |
Authors: | Rosero Arevalo Jairo Franklin Riofrio Uchuary Maria Del Carmen |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Riofrio Uchuary Maria Del Carmen. Rosero Arevalo Jairo Franklin.(2025). Formulación de una premezcla para helado a base de Sacha Inchi: una alternativa funcional y sostenible de la Amazonía ecuatoriana. Universidad T?cnica Particular de Loja |
Description: | N/D |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/29.500.19856/75795 |
Appears in Collections: | Magíster en Gestión e Innovación de Alimentos y Bebidas |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.