Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18280
Title: | Enriquecimiento del suero en la elaboración de quesos con proteínas del residuo de la obtención de leche de soya |
Authors: | Guajala Calderón, Truman Ochoa Castillo, Luis Vicente |
Keywords: | Ecuador. Tesis digital. |
Issue Date: | 1982 |
Citation: | Ochoa Castillo, L. V. Guajala Calderón, T. (1982) Enriquecimiento del suero en la elaboración de quesos con proteínas del residuo de la obtención de leche de soya [Tesis de N/D, Universidad Técnica Particular de Loja]. Repositorio Institucional. https://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18280 |
Abstract: | N/D |
Description: | Resumen:ND. |
URI: | https://bibliotecautpl.utpl.edu.ec/cgi-bin/abnetclwo?ACC=DOSEARCH&xsqf99=24269.TITN. |
Appears in Collections: | Ingeniero en Industrias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1026946.pdf | 3.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.