Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18413
Title: | Influencia de la soya integral tostada en la nutrición agrícola |
Authors: | Ochoa Castillo, Luis Vicente Vargas Celi, Santos Liberato |
Keywords: | Nutrición avícola Proteínas Ingeniero en industrias agropecuarias-Tesis y disertaciones académicas |
Issue Date: | 1984 |
Citation: | Vargas Celi santos Liberato.(1984).Influencia de la soya integral tostada en la nutrición agrícola.(Trabajo de titulación de ingeniero en industrias agropecuarias).UTPL.Loja |
Abstract: | The present work of end of titulación offers a technical and scientific investigation referring to the use of the integral soy toasted in the agricultural nutrition. |
Description: | El presente trabajo de fin de titulación ofrece una investigación técnica y científica referente al uso de la soya integral tostada en la nutrición agrícola. |
URI: | http://dspace.utpl.edu.ec/handle/123456789/18413 |
Appears in Collections: | Ingeniero en Industrias Agropecuarias |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1039771.pdf | 28.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.