Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 40 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Investigación y puesta en valor de los recursos gastronómicos del cantón SigchosVélez Burneo, Iván Felipe; Vega Castillo, Nidia Jeaneth.
2013Proyecto: Monografías de la provincia de Loja, cantón PaltasNoriega Armijos, Verónica; Cabrera Marquez, Rosibel Alejandra
19-Mar-2012Puesta en valor del recurso gastronómico del Ecuador cantón SigsigGonzaga Vallejo, Luz Clara; Espinoza Campoverde, Pablo César
2013Investigación y puesta en valor de los recursos gastronómicos ecuatorianos en el cantón El Chaco - Segunda FaseChamba Carrillo, Karina Isabel; Guano Herrera, Verónica Leticia
2013Investigación y puesta en valor de los recursos gastronómicos del cantón Urcuquí, en la provincia de Imbabura, fase II.Viñán Merecí, Cristian Stalin; León Toaza, María Gabriela
2013Investigación y puesta en valor de los recursos gastronómicos ecuatorianos en el cantón El Chaco - Segunda FaseChamba Carrillo, Karina Isabel; Guano Herrera, Verónica Leticia
2012: Investigación y puesta en valor de los recursos gastronómicos del Ecuador, Cantón Centinela del Cóndor, provincia de Zamora Chinchipe, segunda faseBustamante Sánchez, Natalia Soledad; Vega Rodriguez, Franklin Antonio
2018Plan estratégico de desarrollo turístico sostenible para la parroquia AtochaFicoa, Cantón Ambato, Provincia de Tungurahua, 20172022Gonzaga Vallejo, Luz Clara; Castillo Arias, Josué Santiago
2018Diseño de ruta turística y gastronómica del cantón Mejía (Provincia de Pichincha)Ochoa Ochoa, Tania Jackeline; Vargas Arcos, Yolanda Pilar
2018Estudio sobre los factores culturales vinculados a la parte alimentaria del cantón YacuambiChango Cañaveral, Patricia Marisol; Armijos Nanchi, Karla Mikaela