Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 28 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022“desarrollo De Un Alimento Utilizando La Epidermis De La Bastris Gasipaes (chontaduro)”Mgtr. Arévalo Torres Ricardo Javier; Guzman Villa Nancy Marina
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2024Análisis cualitativo y cuantitativo del aceite vegetal extraído en frío de semillas de cacao de monte (Theobroma subincanum) de los bosques de la comunidad Antuash en la provincia de Morona Santiago, EcuadorDr. Omar Germán Malagón Avilés; REYES VILLEGAS MARIA ISABEL
2022Insectos comestibles con potencial para la industria alimentariaMartínez Espinosa, Ruth Irene; Córdova Márquez, Sandra Elizabeth
2022Alimentos ecuatorianos empleados como anticancerígenos: composición nutricional y fitoquímicaRomero Benavides, Juan Carlos; Guaraca Pino, Evelyn Cristina
2022Influencia de la calidad de materia prima y estabilizante sobre el proceso productivo de la leche UHT de la empresa EcolacReyes Bueno, Jorge Felipe; Vire Bustamante, Rebeca del Cisne
2022Estudio de los compuestos volátiles presentes en la bebida tradicional ecuatoriana horchataValarezo Valdez, Benito Eduardo; Betancourt Patiño, Nixon Steve