Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 24 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022“desarrollo De Un Alimento Utilizando La Epidermis De La Bastris Gasipaes (chontaduro)”Mgtr. Arévalo Torres Ricardo Javier; Guzman Villa Nancy Marina
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2023Raíces Y Tubérculos De La Amazonía. Composición Nutricional Y FuncionalMgtr. Maritza Castillo Carrión; Lasluisa Sinchiguano Elvis Michael
2022Caracterización Química Del Aceite Vegetal De Los Frutos Del Maní De Árbol (caryodendron Orinocence Karst) De La Provincia De Morona SantiagoDr. Segundo Vladimir Morocho; Maldonado Yepez Mauricio Rafael
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2023Generación De Un Sistema De Control De Calidad En Los Procesos De Producción De Bebidas De La Empresa Agroindustria Ricosa EcuadorMgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres; Rios Ordoñez Karen Anabell
2022Aditivos Alimentarios Utilizados En Alimentos ProcesadosMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Soto Villarroel Paola Fernanda