Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 27 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022“desarrollo De Un Alimento Utilizando La Epidermis De La Bastris Gasipaes (chontaduro)”Mgtr. Arévalo Torres Ricardo Javier; Guzman Villa Nancy Marina
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2024Análisis cualitativo y cuantitativo del aceite vegetal extraído en frío de semillas de cacao de monte (Theobroma subincanum) de los bosques de la comunidad Antuash en la provincia de Morona Santiago, EcuadorDr. Omar Germán Malagón Avilés; REYES VILLEGAS MARIA ISABEL
2023Frutas Nativas Del Ecuador Con Potencial FuncionalDr. Juan Carlos Romero Benavides; Aguirre Rodriguez Adriana Nathaly
2023Evaluación De La Concentración De Ácidos Orgánicos En Café Con Diferentes Estados De MadurezDr. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado; Herrera Quito Diana Alejandra
2023Tendencias Y Desarrollo De Alimentos FuncionalesDra. María Del Cisne Guamán Balcázar; Angamarca Padilla Katherine Alexandra
2023Aditivos Alimentarios Utilizados En Bebidas No AlcohólicasMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Rosero Arevalo Jairo Franklin