Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 40 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022“propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos”Chango Cañaveral Patricia Marisol; Torres Montaño Paul Alexander
2023Uso De La Piel De Frutas: Toronche Y Naranja De Chaguarpamba En La ConfiteriaChango Cañaveral Patricia Marisol; Tapia Gutierrez Carlos Mauricio
2023Estudio De Los Recursos Gastronómicos Del Cantón Calvas Para El Fortalecimiento De La Cultura Culinaria LojanaPadilla Perez Juan Andres; Elizalde Medina Saray Nicole
2022Elaboración De Esféricos A Base De Uvilla “physalis Peruviana L” Utilizando El Método De Esferificación A La Inversa, Para Su Conservación En Un Líquido De Cobertura DulceRosero Arevalo Jairo Franklin; Macías Criollo Jamileth Elvira
2022Elaboración Del Quesillo Implementando El Cuajo De Res, Para Generar Una Propuesta Gastronómica De Autor, En La Comunidad De SaraguroArtieda Ponce Mauricio Patricio; Quizhpe Morocho Amilcar Antonio
2023Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.Chango Cañaveral Patricia Marisol; Aldas Palacios John Henry
2023Desarrollo De Propuesta Gastronómica Basado En El Nabo En La Parroquia San Lucas, Provincia De Loja”Chango Canaveral Patricia Marisol; Gonzalez Alverca Gabriela Anabel
2023Aplicación Del Fermento De La Piña En Procesos De Panificación En La Ciudad De Loja 2023Padilla Perez Juan Andres; Alban Motoche Lucas Lenin
2023Elaboración De Una Propuesta Gastronómica A Base De Las Flores Comestibles Identificadas En La Zona 7, Ciudad De LojaRosero Arevalo Jairo Franklin; Torres Valarezo Bryan Daniel
2024Uso de redes sociales para potenciar emprendimientos gastronómicos en la ciudad de Loja.Chango Cañaveral Patricia Marisol; Sotomayor Silva Daniel Patricio