Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022“desarrollo De Un Alimento Utilizando La Epidermis De La Bastris Gasipaes (chontaduro)”Mgtr. Arévalo Torres Ricardo Javier; Guzman Villa Nancy Marina
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2022Insectos comestibles con potencial para la industria alimentariaMartínez Espinosa, Ruth Irene; Córdova Márquez, Sandra Elizabeth
2022Trabajo para ser publicado en la revistaMeneses Chamba, Miguel Ángel; González Maldonado, María del Cisne
2022Trabajo para ser publicado en la revistaCastillo Carrión, Maritza Janneth; Guerrero Freire, Ana Paulina
2022Alimentos ecuatorianos empleados como anticancerígenos: composición nutricional y fitoquímicaRomero Benavides, Juan Carlos; Guaraca Pino, Evelyn Cristina
2022Influencia de la calidad de materia prima y estabilizante sobre el proceso productivo de la leche UHT de la empresa EcolacReyes Bueno, Jorge Felipe; Vire Bustamante, Rebeca del Cisne