Magíster en Alimentos Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Raíces Y Tubérculos De La Amazonía. Composición Nutricional Y FuncionalMgtr. Maritza Castillo Carrión; Lasluisa Sinchiguano Elvis Michael
2023Generación De Un Sistema De Control De Calidad En Los Procesos De Producción De Bebidas De La Empresa Agroindustria Ricosa EcuadorMgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres; Rios Ordoñez Karen Anabell
2023“desarrollo Y Evaluación De Una Bebida Obtenida A Base De Café (coffea Arabica L.) Por Método De Extracción En Frío”Mgtr. Ricardo Javier Arévalo Torres; Ureña Guachizaca Leidy Nathaly
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2022Diseño Conceptual De Películas Activas Con Actividad BacterianaDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Herrera Dután Nelly Yolanda
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022Aditivos Alimentarios Utilizados En Alimentos ProcesadosMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Soto Villarroel Paola Fernanda
2022Caracterización Química Del Aceite Vegetal De Los Frutos Del Maní De Árbol (caryodendron Orinocence Karst) De La Provincia De Morona SantiagoDr. Segundo Vladimir Morocho; Maldonado Yepez Mauricio Rafael
2022Influencia De La Calidad De Materia Prima Y Estabilizante Sobre El Proceso Productivo De La Leche Uht De La Empresa EcolacMgtr. Jorge Felipe Reyes Bueno; Vire Bustamante Rebeca Del Cisne
2022Fraccionamiento De Un Extracto De La Piel De Mangifera Indica (mango Tommy Atkins)Dr. Jorge Geovanny Figueroa Hurtado; Pazmiño Peñafiel Pablo Gabriel
2022Alimentos Ecuatorianos Empleados Como Anticancerígenos: Composición Nutricional Y FitoquímicaMgtr. Natali Elizabeth Solano Cueva; Guaraca Pino Evelyn Cristina
2022Calidad De Las Grasas En Alimentos ProcesadosMgtr. Maritza Castillo Carrión; Guerrero Freire Ana Paulina
2022Insectos Comestibles Con Potencial Para La Industria AlimentariaMgtr. Ruth Irene Martínez Espinosa; Cordova Marquez Sandra Elizabeth
2022Desarrollo De Una Formulación De Pan Tipo Molde Con Elementos Funcionales: Microencapsulados De Sacha Inchi Y Subproducto De MangoDr. Miguel Ángel Meneses Chamba; Gonzalez Maldonado Maria Del Cisne
2022Estudio De Los Compuestos Volátiles Presentes En La Bebida Tradicional Ecuatoriana HorchataDr. Benito Eduardo Valarezo Valdez; Betancourt Patiño Nixon Steve
2022“desarrollo De Un Alimento Utilizando La Epidermis De La Bastris Gasipaes (chontaduro)”Mgtr. Arévalo Torres Ricardo Javier; Guzman Villa Nancy Marina
2022Desarrollo de un alimento utilizando la epidermis de la Bactris gasipaesChontaduroArévalo Torres, Ricardo Javier; Guzmán Villa, Nancy Marina
2022Trabajo para ser publicado en revistaGuamán Balcázar, María del Cisne; Balcázar Vélez, Eulalia Antonella
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21