Licenciado en Gastronomía Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 71
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2023Aplicación De La Cocina Tecnoemocional Para Una Propuesta Gastronómica Utilizando La Guaba Y El Níspero.Artieda Ponce Mauricio Patricio; Castillo Ortiz Crisley Anayely
2023Estudio Del Frejol (calima Roja) Y Su Aplicación Gastronómica En La Repostería.Diaz Muñoz Gabriel Alejandro; Torres Herrera Christian Gabriel
2023Desarrollo De Propuesta Gastronómica Basado En El Nabo En La Parroquia San Lucas, Provincia De Loja”Chango Canaveral Patricia Marisol; Gonzalez Alverca Gabriela Anabel
2023Aplicación Del Fermento De La Piña En Procesos De Panificación En La Ciudad De Loja 2023Padilla Perez Juan Andres; Alban Motoche Lucas Lenin
2023Elaboración De Una Propuesta Gastronómica A Base De Las Flores Comestibles Identificadas En La Zona 7, Ciudad De LojaRosero Arevalo Jairo Franklin; Torres Valarezo Bryan Daniel
2023Análisis Del Consumo Alimentario Del Fréjol Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta Andina, Año 2021.Chango Cañaveral Patricia Marisol; Aldas Palacios John Henry
2023Uso De La Piel De Frutas: Toronche Y Naranja De Chaguarpamba En La ConfiteriaChango Cañaveral Patricia Marisol; Tapia Gutierrez Carlos Mauricio
2023Análisis De La Kumpia (renealmia Alpinia) Como Condimento, Para Revalorizar La Gastronomía Ecuatoriana.Artieda Ponce Mauricio Patricio; Ortiz Guarnizo Eliana Ivanova
2023Estudio De Los Recursos Gastronómicos Del Cantón Calvas Para El Fortalecimiento De La Cultura Culinaria LojanaPadilla Perez Juan Andres; Elizalde Medina Saray Nicole
2022“propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles Exóticos”Chango Cañaveral Patricia Marisol; Torres Montaño Paul Alexander
2022Elaboración Del Quesillo Implementando El Cuajo De Res, Para Generar Una Propuesta Gastronómica De Autor, En La Comunidad De SaraguroArtieda Ponce Mauricio Patricio; Quizhpe Morocho Amilcar Antonio
2022Análisis Del Consumo Alimentario De La Quinua Para Innovar Y Fomentar La Revalorización Del Patrimonio Gastronómico Del Ecuador, En Base A La Dieta AndinaArtieda Ponce Mauricio Patricio; Alvarado Gonza Charlie Javier
2022Elaboración De Esféricos A Base De Uvilla “physalis Peruviana L” Utilizando El Método De Esferificación A La Inversa, Para Su Conservación En Un Líquido De Cobertura DulceRosero Arevalo Jairo Franklin; Macías Criollo Jamileth Elvira
2022Propuesta Para La Elaboración De Licor Crema Artesanal A Base De Borojó, Como Alternativa Para La Creación De Una Carta De Cócteles ExóticosChango Cañaveral Patricia Marisol; Veliz Guaman Dayana Gabriela
2022Estudio Y Caracterización Del Papel Comestible A Base De Almidón De Tapioca (manihot Esculenta)Rosero Arevalo Jairo Franklin; Santos Vivanco Cristina Belén
2022Propuesta De Un Licor Artesanal A Base De Guayaba (psidium)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Sanchez Alverca Jeniffer Katherine
2022Proceso De Elaboración De Vino Tinto A Base De Uvas De MesaOjeda Aguilar Estefania Lorena; Pucha Tambo Paola Alexandra
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
2022Propuesta Para La Elaboración De Un Licor Artesanal A Base De La Fruta De Joyapa (macleania Rupestris)Ojeda Aguilar Estefania Lorena; Galarza Garces Andres Nicolas
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 71